2008. augusztus 8., péntek

Egyszer véget ér a lázas.........

Kedves olvasók!

A mai nappal véget ért a Tourinformos pályafutásom!
Szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget és a hozzám állást valamint az őszinte bíztató szavakat. Remélem jobb lessz ezután és kívánok mindenkinek az irodába sok sikert és kitartást.
Neked pedig kedves olvasó (barátom) kívánom, hogy légy boldog és egészséges és olvasd továbbra is a blogom ha teheted vagy ha érdekel mi van velem illetve a nagyvilágban.
Kicsit furcsa dolog ez de ez az utolsó nap a suliban.
Utoljára kicsengettek.
Üdv

Ajándék!:-)

Még 1-szer újra!!!!

http://varazsgomb.glink.hu/index.php?PageID=13424624&invID=806522f0b5fb5a2f11f1e20df8

Köszi mindenkinek aki megosztotta velem a titkait! :-)

Utolsó nap a suliban! :-)

Ez a nap is elérkezett!!
A Tourinformos "karrierem" befejeződött, más munkát találtam és remélem a hozzá fűzött reményeket beváltja. Aki vendéglátásban dolgozik vagy dolgozott az tökéletesen átérzi, hogy mennyire fárasztó emberekkel dolgozni.


Na persze ha "erre" terem, az ember akkor kikapcsolódásnak is felfogható. Az tény, hogy az embereket művileg butítják lefele és azon kívül, hogy kérdezni sem tudnak bizony a kifejezéssel is vannak problémák.

Csak 1 példa:

- szeretnék egy jegyet venni.
- milyen koncertre?
- azt nem tudom, de most lessz valamikor.
- mikor lessz pontosan?
- nyáron.
-Ne haragudjon de valamilyen támpontra szükségem lenne, hogy tudjam mit keres!
- háááát ilyen rokkos, diszkós zenék lesznek.
- Fesztiválra szeretne menni?
- ja ja igen fesztiválra most lessz július vagy augusztus.

- Uram nagyon sajnálom de ez kevés információ utánna kéne járnia, hogy mit is szeretne és ha megvan még jegyet is tudok rá adni.

- Háááát de szar ez a tourinform!!

-Viszont látásra uram!!!!!!!!!!

Hát ezért lessz felüdülés a váltás bizonyos szempontból! Bár izgalommal vegyes kíváncsiság van benne a jövő alakulását illetően azért bízom a saját találékonyságomban és alkalmazkodó képességemben. Remélem az élet valóban vissza forogja önmagát és most már velem is történik valami rendkívüli (pozitív) esemény.
Ami szintén teljesen biztos és ez itt kicsit a reklám helye, hogy ma este a borkarnevál lelkes látogatója leszek és teljes vállszéleséggel a bortermelők mögé állunk a barátaimmal.





Ezúton hívok meg minden kedves olvasómat!!!!!!!




Még a mai nap bejelentkezek a nagy búcsúzásra!!! Viszlát! :-)

2008. augusztus 5., kedd

Egy nap az orvosnál!!


Ma délelőtt orvosnál voltam, na nem mintha nekem lenne bajom (ki tudja lehet, hogy meg kéne nézetni magam is) hanem a kisfiamat és lányomat kellett beoltatni illetve egy laza átvizsgálást csinálni. Sajnos csipesz valószínüleg allergiás, így neki az oltás elmaradt addig amíg ki nem derítik mi van pontosan, Qno hál' istennek jól van bár kérték a korára való tekintettel, hogy egy szív ultrahangot készítsünk legközelebb ha megyünk. Addig is itt van néhány viccesebb kép a kuzinokról!

2008. augusztus 4., hétfő

Költözöm!!!

Úgy alakult nyomorúlt kis életem, hogy a general headquarters-t át kell helyezzem egy jó időre Komáromba.

Új álláslehetőséget kaptam így nincs más hátra mint előre, írány Komárom! Remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket úgy az én részemről mint a cég részéről aki nem más mint a NOKIA.
Jól hangzó név, de látni kell, hogy multi-ról van szó aki gyilkosabb mint egy átlag munkáltató.
Bízom benne, hogy a túlélő ösztönöm segít és 6 hét múlva már egy másik ember jön vissza.

A tourinform irodai munka így véget ér, és bár egyik szemem sír a másik nevet azért nélkülem is fog működni az, ami velem működött. Ezúton köszönöm mindenkinek amit értem tett, vagy nem tett és persze kívánok sok sikert és kitartást. Nórinak pedig külön köszönöm az együtt töltött szép perceket és hidd el, ami késik az nem siet, de nem is múlik! Előre Mu Mu Land!!!!! Mindenkinek meg van a foltja! :-)

Egyenlöre ennyi, aztán látjuk hogy mi sül ki ebből!
Kipróbáltam a játékot!!!

Hát gyerekek, ez valami brutális. Amit tudok ajánlatni, hogy egyedül ne erőltessétek csak ha tényleg felkészültnek érzitek magatoka.

Neki kezdtem péntek délelőtt és vasárnap hajnalban hagytam abba, annyira bejött!
Az eredmény csodaszép és örülök is neki, de az energiaszintem kb - 50 és -150 között van. Szeretem az alkotás hevét de ami sok az sokk!!!
Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy Szilárdnak megköszönjem a segítséget amit a pakolásban végrehajtott és természetesen Ádámnak és Mikinek akik tartották bennem a lelket.

Ezt a játékot szerelmeseknek és magányos embereknek ajánlom ( sajnos én az utóbbihoz tartozom ) mert ennél jobb feszültség levezetés és kreativ alkotási lehetőség nem nagyon van.

Hál' istennek vége és bár nagyon fáradtan de mégis az alkotás örömével zártam a hetet!

Próbáljátok ki, állati!!!!