2008. július 18., péntek

Hát kb így érzem magam!!!!!


Valakinek ennyíre egyszerű

Bár csak én is itt tartanék még!!!!:-)

Kicsit szomorkás....

Találó ez a mondat hisz az idő és a kedvem is borongós. Nem csoda hisz immár 3. hete a fizetésemet várom de sajnos még mindíg nem érkezett meg. Hiába a bürokrácia útvesztője. Még szerencse, hogy valamennyi pénzt össze tudtam gereblyézni otthonról, így az éhenhalás nem fenyeget. Vajon mit fog szólni a főbérlő?


Furcsán venné ki magát ha a boltba csekkel mennék le és fizetés helyett megpróbálnám a biancot ott hagyni mondván nem kaptam még fizetést ezért csak ezzel szolgálhatok. Egy másik lehetőség, hogy kismacska szemekkel nézek a pékre és próbálom elhitetni vele, hogy a kenyeret csak kölcsön kérem és ha már nincs rá szükségem visszahozom, hisz kifizetni nem tudom.







Merre megy ez a világ?!?!?
Mindenki próbál tanácsot adni MÁSNAK, hogy hogyan kellene élnie, miközben otthonában mázsaszám áll a hurka, kolbász, szalonna és olyan autóval jár dolgozni amiből minimum 1 lakás kijönne.

Sebaj! Ami nem öl meg az megerősit! Egy darabig.








Hát ennyit a reggelről talán jobban alakul a délután!


2008. július 17., csütörtök

Hát elkezdődött!





Kedves olvasó!



Engem sem került el a XXI.század és az internet. Ennek következtében, belső indíttatásra elsődlegesen és persze a "haladjunk a korral" című elcsépelt közhelynek köszönhetően, a mai nappal elkezdtem saját blogom írását. Remélem a napokban sikerül kicsit kipofoznom így valószínüleg első sorban ezeket az újjításokat fogom kommentálni, de ha valami hihetetlen történik velem, természetesen azt is megosztom veletek! Egyelőre ennyi! :-) Igyekszem minél hamarabb korszerűsíteni a blogom. Ha van ötletetek szívesen veszem.