2008. július 25., péntek

Vekeri

Sziasztok!
A campus fesztiválról néhány apró szösszenet. A tegnapi nap gyenge kezdése után a hangulat fenumenális volt nagyon sokan látogattak ki a Vekeri-tó-hoz. A sár hál' istennek hamar eltűnt a szervezők gyors reagálásának köszönhetően így a vendégeknek nem kellet dagonyázniuk. Na persze volt olyan aki kifejezetten igényelte. Megjelentek a szokásos fesztivál arcok, részegek , homlessek, és party arcok de aki ezeken túl látott az jól érezte magát biztosan. A holnap esti koncertről minden képp beszámolok.
Addig is mindenkinek jó fesztiválozást! :-)

2008. július 23., szerda

Fesztivál

A nyár már csak erről szól, haverok, buli, ........ és fesztivál.

Elkezdődött a Campus fesztivál!

Az idő mesés kb 70.000 liter víz folyik az égi csatornákból négyzetméterenként, de a jegyek csak úgy fogynak. Óriási kiváncsisággal tölt el vajon milyen lessz a következő néhány nap. Magam is kilátogatok "kultúrálódni" kicsit így számíthattok rá kedves olvasók, hogy beszámolok a kinti eseményekről és igyekszem néhány képet is csatolni.

Addig is itt van néhány izzelítő az elkövetkezendő napok programjaiból!


Szerda

DIKTÁTOR; FROGSHOW;BLACK-OUT; JAMIE WINCHESTER & HRUTKA RÓBERT, JUNKIES

Csütörtök

30Y ; Kispál és a Borz ; Vad Fruttik ; Ludmilla ; KGB ; DÉVÉNYI TIBI BÁCSI ; KALAPÁCS ; MOBY DICK ; SZŐKE ANDRÁS

Péntek

PG CSOPORT; PÉTERFY BORI& LOVE BAND; EDDIE HORSE & DIRTY ICE; MONIQUE; KORDA GYÖRGY ÉS BALÁZS KLÁRI; DJ. STERBINSZKY; ÖLVETI BLUES BAND; AURORA; PROSECTURA; HADHÁZI LÁSZLÓ

Szombat

TANKCSAPDA; AB/CD; JURIJ; NEO; PALOTAI; GANXSTA ZOLEE ÉS A KARTEL, IHM; DÉVÉNYI TIBI BÁCSI; EMBERS; SUHANCOS&FANKADELI; TIGRIS; KISS ÁDÁM


Mindenkinek kívánok jó szórakozást amennyiben kilátogat a fesztiválra!

Végül itt egy kis segítség a sátrak elosztásáról, bővebb és részletes infót a http://www.campusfesztival.hu/ honlapon találhattok.



Néhány kép az előző fesztiválokról:


2008. július 22., kedd

Mert vannak még HŐSÖK!


Mert igenis vannak még Hősök!
Tegnap este találkoztam egy kedves barátommal és egyéb weboldalakon láttam néhány bejegyzését a héttel kapcsolatban ami felkeltette az érdeklődésemet.


Ilyen például "a mehetek tanúskodni" című és a


" Kálvin téri maszturbáció címmel megjelenik hamarosan egy összefoglaló kötet a hajléktalanok és a fehérnemű bolt viszonyáról " elnevezésű. Rá is kérdeztem az eseményekre és a történetet dióhéjban már tálalom is!

Ezek a sztorik szombat este és vasárnap hajnalban történtek.

Kb 22.15 körül lehetett mikor Ádám barátom - a későbbiekben csak "Á" , aki egy belvárosi, jól menő szállodában recepciós - az ajtóhoz lépett két chek-kolás közötti időben és mit lát, na mit?

Előszőr még semmit, aztán kis idő elteltével feltűnik neki, hogy a Nagytemplom hátsó ablakánál
egy alak mászik befele az egyébként zárva tartó szentélybe a szent-éjben . Kis ideig eltartott amig feldolgozta magában a látottakat és megbizonyosodott róla, hogy nem a szeme játszott vele és recepcióspult telefon - kb 10 perc és a rend őrei ott voltak a helyszínen teljes vállszéleséggel. A két elkövetőt kifelé mászás közben szerelték le. A város szuperhőse ismét bebizonyította, hogy figyel ránk!

Őt úgyhívják " Captain Á ". Szuperhősünk jutalma, hogy minimum 1 hónapig járkálhat a rendőrségre amíg lezárják az ügyet.

Ez a kis sztori csak a kezdet, mert ez az este, tartogatott még meglepetéseket hősünk számára!

Hajnal 1 óra alig telhetett el néhány 5 percel, mikor a belvárosi szombat éjszaka megindult, és fiatalok jöttek mentek az utcákon.


Az illuminált állapot sokszor gyenge vagy éppen elhanyagolható a helyét meg nem álló már-már futurisztikus kifejezésként jellemezte a kultur feltörekvő ifjúság ördögszekérként végig guruló csoportjait.


Az egyik ilyen kis csoport elhaladva a szálloda homlokzatát tartó pillérek előtt egy nagyon jól szituált valószínűleg politikusnak vagy jogásznak készülő hölgy, ékes magyarsággal, választékosan tudadta a társaság többi tagjával, - akik hasonlóan jól szituáltak voltak és érződött a látványból, hogy jó nevelést kaptak annak idején- hogy toalettre kell mennie. A következő képpen történt:

- Hé! Bazdmeg hugyoznom kell! Várj várj én nem megyek tovább, jó ez itt!

A nadrág már le is hullott és a szálloda előtt pucsítva a pillérre vizelt a hölgy miközben nem részletezem milyen látványban volt része aki szemből nagytotálba látta a kultúra forrását!


Valószínűleg nem ezt a képet látta magaelőtt!


- "Á" -nak mindössze annyi ideje maradt, hogy a pult mögött álva nézte végig ezt a pár perces jelenetet miközben se köpni se nyelni nem tudott a döbbenettől. Pultból ki, ajtóelőtt megáll, körbenéz előbb jobbra majd balra és ne tette volna ezt a felelőtlen dolgot.

A kép a következő: Hajléktalan, fehérnemű bolt előtt végignézte az előző jelenetet és ezen felbuzdulva vagy a látvány miatt ezt nem tudta forrásom megerősíteni de azonnal csapott egy laza önkielégítést majd észre véve, hogy más is látja ezt mint ha mise történt volna villámgyorsan zipzár fel és irány a sötét felé. " Captain Á " az esetet nagyon nehezen dolgozta fel, hisz azóta is találkozik hetente egyszer minimum a pszichológusával aki szerint nagy áttörésen vannak túl és akár 1 év alatt felépülhet teljesen.
Ez történik kis városunkban hétvégenként - éjszaka.




Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy hősünknek jobbulást és kitartást kívánjak a gyógyulás nehéz útján!









Köszönjük " Captain Á "!

2008. július 21., hétfő



Egy újabb gyönyörű nap!



Végre kialudtam magam és az első dolog ami az eszembe jutott, hogy milyen szép nap ez a betonozásra! Elmeháborodás! Na mindegy. Nincs hát más hátra mint előre és kocsiba beeee, ablakot feeeel stb. irány a Garden. 712789 triliárd mennyiségű föld és sóder meló, ja és természetesen az elengedhetetlen páradús időjárás.


Óriási!

Dagad az izom



Ízzad a paraszt és lám
cirka 4 és fél óra alatt kész a








nagy lyuk!
Hurááááá!





Indul a betonozás és a végkifejlet......... Szuper!

Ezt követően még egy kis fugázás és már el is ment a nap. Remélem ti is hasonlóan jól szórakoztatok ezen a gyönyörű napon.

Egészségetekre!!!!














Ami jár az jár!

2008. július 20., vasárnap

Ki a király!


Ezt nevezem én Marketingnek!
Sose lehet elég korán elkezdeni a pénzszerzést!

Texas

Nincs kettő - öt nélkül!
Jöhetne a kérdés, mi a manót akar ez a cím jelenteni?
Válasz meglepően egyszerűnek tűnhet, ha egy kicsi segítséget adok!

Na jó, adok nagyobb segítséget! Talán így már menni fog!

Igen a válasz helyes! Ez, az a játék ami viharként söpör végig Európán és Magyarországot sem kerüli el.
A játék ahol a stratégia párosul a % számítással és a szerencsével!



Tegnap a Korda Villában ért a megtiszteltetés, hogy Klárikával, Gyuri bácsival, gyönyörű partneremmel Iszusz-szal egy óriási póker derbin vehettem részt.

A végeredmény 1-1 azaz 2 játékból egyszer biztosan megverem magam. Az a furcsa az ilyen baráti meccsekben, hogy a végére mindenki mosolyog, alkohol és cigi szagú. A lényeg a lényegben, hogy az első menetben szokásomhoz híven igyekeztem a lehető leggyorsabban kiesni, hiába ha lap halott az ember nagyon nincs mit tenni. Ettől függetlenül mégis közel 2 óra hossza volt mire eljutottam a végéhez, úgy is fogalmazhatnék, hogy nem minden sajt papsajt - a 3. vagy 4. all in már nem jött be és bedobtam a törcsit. Elfáradtam és már kicsit a következő körön gondolkodtam és már azt akartam játszani. Persze lehet magunkat nyugtatni ilyen és ehez hasonló magyarázatokkal de a valóság az, hogy nagyon sokat kell még fejlődnöm.

Szerncsémre a következő kör már az enyém volt! Ha nem akartam is jöttek a lapok, a partnerek elfáradtak és láthatóan megindult a szekér. Éjfél- előttem sok sok zseton és talán már el is hittem, hogy nyerek. Fél 1 - egyre erőssebb "Kicsi" már csak ketten maradtunk a körben és a zsetonokat tekintve az arány felém húzott. 3/4 1 all in megremeg a kezem - ám legyen.

Óriási Blöfffffffff!


Nyertem! Még percekig gondolkoztam, hogy valóban nyertem vagy már csak a fáradtság játszik velem. Nyertem...

A tét nem volt nagy de a társoság Brilliáns!

Ezúton ragadom meg az alkalmat, hogy megköszönjem a lehetőséget Mr. Tabának és elbűvölő kedvesének valamint Mr Vargasnak az óriási tétekért.