2008. augusztus 14., csütörtök

Újra net közelben!

Igen újra net közelben!

Megtörtént az első nap a suliban! :-) De addig is el kellett jutni valahogy!
Rövid Sztori:
- Találkozó: Nagyállomás parkolója-ki tudja melyik de parkoló!
Ott vagyok már a megfelelő időben mikor látom, hogy egyik parkolóban is csoportok, másik parkolóban is ácsorgó tömeg, plussz az állomás előtt is hasonló a helyzet, REAKCIÓ?!?!?! Na mindegy, gondoltam és álldogálni kezdem az állomás előtt, felmérve kicsit a terepet, hisz időm volt bőven.
Kb 10 perc telhetett el mikor úgy döntöttem, hogy körbe járok egyet, hátha kicsit több információt tudok magamra szedni és elindultam a tőlem balra álló parkoló illetve posta irányába. Láttam arra két fehér buszt. Miért is ne, sose lehet tudni alapon, hajrá. Szlovák rendszám bármilyen felirat ami azonosításra szolgálhatna ez nem lehet az -futott át az agyamon. Vagy mégis! - mire ezt kigondoltam már egy ismerős szempárral futott össze tekintetem és egy régi ismerősömet üdvözölhettem. Azonnal kiderült, hogy ő szintén oda tart és neki felülről megsúgták, hogy szlovák rendszámú buszt kell keresni ami a posta elől indul. Helyben vagyunk gondoltam és beszélgetések közepette felszáltunk az amúgy klímával ellátott tényleg nagyon konszolidált buszra. Az első busz szinte teljesen megtelt a másodikon űlve azonban azt tapasztaltam, hogy talán vagyunk 14-en. Na mondom ez szuper a kényelem netovábbja a 45 fős buszon 14-en. Már Pestet majdnem elértük mikor az egyik pihenő helyen kiderűl, hogy van egy lista a soförnél a létszámmal ugyanis kb 35 főt ott hagytunk.?!?!?!?!?!REAKCIÓ?!?!?! Ők voltak azok akiket a busz megtalálása előtt láttam. Nincs mese, értük vissza kell menni, 'hál istennek csak másnap oldunk hibát meg, így mi folytattuk utunkat. A szállás - ami mint kiderült- nem Komáromban, hanem Komarno-ban van szlovák területen, nem egy szívmelengető látvány, ( bár tegyük hozzá, hogy este fél 10 volt) ettől függetlenűl egész türhető belülről. Diák szállásként üzemel és bár a társaság elég vegyes mégis azt gondolom, hogy kielégítő. A 2.-3. napra már egéssz jól össze szokott a csapat úgyhogy remélem nem lessz gond a későbbiekben. Napi két étkezést biztosítanak ami részemről egy hízó kúra is. Kicsit olyan a gyár mint egy bázis, minek következtében hihetetlen szigor van a ki és be járásnál egyarán, de bent azt gondolom emberségesek. Nem tudom még mi lessz a feladatom még okítások folynak, de reméljük a legjobbakat. Majd csinálok képeket is és természetesen megosztom veletek. Most sajnos nincs több időm. Igyekszem bejelentkezni minél hamarabb.
Ciao!

2008. augusztus 10., vasárnap

Indulás!!!

Indulás előre!!!

Már csak pár óra van az indulásig, gondoltam még egy bejegyzés belefér! Vegyes érzelemmel indulok az útnak ami nagyrészt a családom miatt van hisz eddig bármi történt mindíg ott tudtam lenni de most a távolság bizony határvonalakat húz. Furcsa, hogy tudom nem örökre megyek és nem is hosszú tulajdon képpen az idő mégis remélem, hogy itthon minden rendben lessz. Szilinek pedig előre is köszönöm a fáradozását és segítségét erre az időre. Megnyugtat, hogy rá bízhatom ügyes bajos dolgaim. ( ha már egyszer egyedül vagyok ) Legközelebb már az új general headquaters-ről fogom bejelentkezni jó néhány buszos óra után. Addig is mindenki vigyázzon magára és írok amint tudok.
Ég veletek és talizunk amint tudok jönni.
Ciao!