2008. július 31., csütörtök

Játék

Kitaláltam egy játékot!

Nagyon szuper kis játék igényel agymunkát és jó fizikai állóképességet, ja és ami a legfontosabb nem kerül nagyon sokba és számtalan barátunkat bevonhatjuk ebbe az őrült jó és izgalmas kalandba.

A játék fantázia neve paint-ing! :-)

A játék leírása:

Végy 2 festő ecsetet de ha rám hallgatsz hengert használsz!!!
Szükség van a játék élvezetéhez min. 1 vödör festékhez,
Fokozhatjuk az adrenalinbombát ha beszerzünk egy kis gipszet, csiszoló papírt és némi "energia-italt".




Első lépésben igyál meg 1 sört és annak üvegét óvatosan a földre helyezve forgasd meg azt. Annak a játékosnak aki felé mutat az üveg szája kell,a következő üveg sör leküzdése után összeállítani a kezdő csapatokat. Általában ekkor már izzik a levegő és idegesek a játékosok is.


Következő lépésként a csapatok elkezdik előkészíteni a játékhoz szükséges terepet ( hívhatnánk ezt terep munkának is), melyhez fóliát és ragasztó szalagot kötelező használni. Ezek elmulasztása a játékból való kizárást illetve akár pénzbírságot is eredményezhet.





Az utolsó lépés mielőtt végleg belemerülünk ebbe az érdekes és ismételten kihangsúlyozva izgalmas, kreatív közösség teremtő játékba magunkat kell felöltöztetni! Figyeljünk arra, hogy szigorúan nyílon vagy műszálas ruhát válasszunk, - Fontos!!!! Gyapjút ne válasszunk! - valamint munka védelmi papucsot és szemüveget.

Tudom hihetetlen de ilyen minimális rákészüléssel máris kész a terepünk és indulhatnak a csapatok. Az nyer aki hamarabb és szebben kifesti a rá bízott területet.

Fontos szabályok amik kizáráshoz vezetnek!!!
-egymás testi épségének veszélyeztetése
-másik csapat területére való illetéktelen behatolás
-ellenfél területének szándékos megrongálása
-az ellenfél etetése, itatása
-az ellen felmenőinek illetve családtagjainak rágalmazása, szidalmazása

A játékban szereplő festékek, eszközök nem alkalmasak emberi fogyasztásra, így azok szembe, szájba történő jutása esetén bő vízzel az érintett területet ki kell öblíteni. A játékot csak 15 év feletti gyermekek és felnőttek használhatják.

A játékhoz nagyon jó szórakozást kívánok!





( Én ezen a hétvégén próbálom ki!!!!)

2008. július 30., szerda

Fesztivál 2.

Ismét újabb történések!

Ígértem, hogy írok még a fesztiválról és a leg megdöbbentőbb hír a következő volt " volt baleset a fesztiválon". Hihetetlen, egy FESZTIVÁLBUSZ neki tolatott egy lánynak talán aki valljuk be nem volt a legjózanabb!!!! De gondolom nem erre vagytok kíváncsiak ezért itt jönnek a fotók.



































Hát ennyi kis barátaim! Ezután az este után gondolhatjátok milyen volt a reggel!!! Vagy inkább Délelőtt! Nem inkább az este!!!!! :-)
Újabb rémfontos hírekkel jelentkezem majd!

2008. július 27., vasárnap

Fesztivál 3.nap

Sajnos vége van a fesztiválnak! :-(
Óriási volt a tegnapi TANKCSAPDA koncert nem tudom mennyien lehettek csak tipelni tudok de szerintem 2-3 ezer ember biztosan volt. Amíg a szem ellátott mindenhol kezek és fejek. Hihetetlen volt. Mindez úgy, hogy szakadt az eső és mégsem vette el senki kedvét attól, hogy énekeljen, táncoljon vagy csak hallgassa.
Ganxsta Zolee és a Kartel előadása is szuper volt a srácok a tőlük megszokott módon tálalták a közönség felé mondandójukat (skót szoknyában). Nem merném kijelenteni, hogy nem voltak erősen iluminált állapotban, de ami tény az tény megmozgatták az embereket.
Az Irigy Hónaljmirigy-ről nem kell sokat írni, hisz ők a jól megszokott módon és stílusban gyakorlatilag hülyére nevettették a közönséget.
Jelen pillanatban nem vagyok a józanság mintaképe ezért most csak ennyi de néhány napon belül képekkel frissítve fogok még írni a fesztiválról.
Addig is köszönöm, hogy benéztél!