2008. augusztus 8., péntek

Utolsó nap a suliban! :-)

Ez a nap is elérkezett!!
A Tourinformos "karrierem" befejeződött, más munkát találtam és remélem a hozzá fűzött reményeket beváltja. Aki vendéglátásban dolgozik vagy dolgozott az tökéletesen átérzi, hogy mennyire fárasztó emberekkel dolgozni.


Na persze ha "erre" terem, az ember akkor kikapcsolódásnak is felfogható. Az tény, hogy az embereket művileg butítják lefele és azon kívül, hogy kérdezni sem tudnak bizony a kifejezéssel is vannak problémák.

Csak 1 példa:

- szeretnék egy jegyet venni.
- milyen koncertre?
- azt nem tudom, de most lessz valamikor.
- mikor lessz pontosan?
- nyáron.
-Ne haragudjon de valamilyen támpontra szükségem lenne, hogy tudjam mit keres!
- háááát ilyen rokkos, diszkós zenék lesznek.
- Fesztiválra szeretne menni?
- ja ja igen fesztiválra most lessz július vagy augusztus.

- Uram nagyon sajnálom de ez kevés információ utánna kéne járnia, hogy mit is szeretne és ha megvan még jegyet is tudok rá adni.

- Háááát de szar ez a tourinform!!

-Viszont látásra uram!!!!!!!!!!

Hát ezért lessz felüdülés a váltás bizonyos szempontból! Bár izgalommal vegyes kíváncsiság van benne a jövő alakulását illetően azért bízom a saját találékonyságomban és alkalmazkodó képességemben. Remélem az élet valóban vissza forogja önmagát és most már velem is történik valami rendkívüli (pozitív) esemény.
Ami szintén teljesen biztos és ez itt kicsit a reklám helye, hogy ma este a borkarnevál lelkes látogatója leszek és teljes vállszéleséggel a bortermelők mögé állunk a barátaimmal.





Ezúton hívok meg minden kedves olvasómat!!!!!!!




Még a mai nap bejelentkezek a nagy búcsúzásra!!! Viszlát! :-)

Nincsenek megjegyzések: